Als u uw Premium abonnement of -proefperiode opzegt, wordt uw premium locatie aan het einde van de factureringscyclus of proefperiode gewijzigd naar een gratis locatie. U houdt wel toegang tot al uw toegevoegde locaties en stageplekken, maar deze zullen niet meer zichtbaar zijn voor studenten op Stage App.
Was dit artikel nuttig?
Annuleer
Dankuwel!