Artikelen over: Bedrijf

Hoe werkt de proefperiode?

Als nieuwe gebruiker krijgt u 30 dagen lang gratis toegang tot Stage App. We vragen u om een verificatietransactie te doen van €0,01 om uw proefperiode te starten. Als u tevreden bent over Stage App en geen veranderingen wilt aanbrengen hoeft u niets te doen: uw lidmaatschap wordt automatisch verlengd.

U kunt op ieder moment eenvoudig online opzeggen. Als u binnen de proefperiode opzegt, kunt u Stage App blijven gebruiken tot de proefperiode is afgelopen en wordt er niets in rekening gebracht.

Bijgewerkt op: 17/05/2022