Artikelen over: Bedrijf

Hoe plaats ik stages op Stage App?

Volg de onderstaande stappen om eenvoudig een stageplaats toe te voegen op de Stage App:

1. Log in op uw account
Gebruik de inloggegevens die u per e-mail hebt ontvangen om in te loggen op de Stage App.

2. Navigeer naar 'Vacatures'
Nadat u bent ingelogd, ziet u in het menu aan de linkerkant de optie ‘Vacatures’. Klik hierop om naar de vacaturepagina te gaan.

3. Nieuwe vacature aanmaken
Op de vacaturepagina klikt u op de knop ‘Nieuw aanmaken’ om een nieuwe vacature aan te maken.

4. Vacature details invullen
Vul alle benodigde gegevens in, zoals de titel van de vacature, locatie, beschrijving, studierichting, opleidingsniveau, aantal uren, en eventuele vergoeding. Zorg ervoor dat u alle verplichte velden invult.

5. Publiceren
Nadat u alle gegevens heeft ingevuld, kunt u de vacature publiceren door de status op ‘Publiceren’ te zetten en op de knop ‘Opslaan’ te klikken.

Na het voltooien van deze stappen is uw stage direct zichtbaar voor potentiële kandidaten.

Bijgewerkt op: 15/07/2024