Artikelen over: Student

Wanneer kan ik solliciteren?

Je kunt wachten tot bedrijven jou benaderen, maar via Stage App kun je ook zelf aan de slag gaan. Om eenvoudig een stagebedrijf te vinden dat bij jouw interesses past, maak je in onze app gebruik van de filters. Selecteer een bedrijf en meld je aan via de knop 'solliciteer'. Je kunt je gegevens invullen en opsturen, het bedrijf krijgt dan een melding en neemt contact met je op. Uiteraard kun je het bedrijf ook bellen of je cv en/of motivatiebrief naar het bedrijf mailen, zo laat je zeker al een gemotiveerde houding zien!

Bijgewerkt op: 17/05/2022